Boomverzorging Utrecht

Bomen hebben regelmatig onderhoud nodig. En het is dan ook belangrijk dat dit op de juist manier gebeurd. Wanneer een boom verkeerd gesnoeid wordt kan er scheefgroei ontstaan en zullen de gevolgen niet te overzien zijn. Met onze specialisten zorgen we er altijd voor dat het snoeien van de boom goed gebeurd. Boomverzorging kan ervoor zorgen dat bomen sneller herstellen. Wij adviseren u graag over de beste boomverzorging. Vormt de boom gevaar voor zijn omgeving of is er al scheefgroei ontstaan? Wij bieden professionele boomverzorging in regio Utrecht voor een scherpe prijs!

Uw boom is in een ogenblik weer in goede staat!

Boom laten snoeien?

Een belangrijk onderdeel van boomverzorging is het snoeien van de boom. Een boom kan namelijk op veel plekken gevaar vormen voor zijn omgeving. Denk aan het verkeer binnen bebouwde kom, fiets en wandelpaden waar takken naar beneden kunnen vallen. Om dit gevaar te voorkomen is verstandig om bijtijds boomverzorgers langs te laten komen. Wij hebben jarenlange ervaring in de boomverzorging en weten precies wat goed is voor uw boom. Is de boom toe aan een flinke snoeibeurt? Onze boomverzorgers snoeien voor een vaste lage prijs!

Offerte aanvragen
Boomverzorging Utrecht

Boomverzorging laten doen?

Onze hoveniers staan voor u klaar!

Neem contact op

0614284747

Kosten van boomverzorging

De kosten van boomverzorging kunnen erg uiteen lopen. Er spelen namelijk diverse factoren mee bij het berekenen van de prijs. Wat heeft er allemaal invloed op de prijs?

  • De grootte van de boom: Hoe groter de boom hoe meer werk voor onze boomverzorgers.
  • Wat moet er gedaan worden: Moet er worden gesnoeid of ook worden gekapt?
  • Hoe makkelijk de boom is te bereiken: Is de boom makkelijk bereikbaar of hebben we hier werktuigen voor nodig.
  • Afvalhout: Wilt u het afvalhout zelf houden of moeten wij dit versnipperen?

Bomen met top conditie

Onze boomverzorgers zorgen altijd met liefde voor bomen. Om uw boom vanaf begin af aan goed te laten groeien is boomverzorging erg belangrijk. Wij zorgen ervoor dat de boom zich goed ontwikkeld en een top conditie krijgt. Slecht onderhoud kan er echter voor zorgen dat de boom niet gezond is en vroegtijdig afsterft. Ook oudere bomen kunnen worden onderhouden bij De Zeeuw Tuinwerk. Wij halen de oude en zieke takken weg en zorgen ervoor dat de boom weer gezond wordt. Wij halen het optimale uit bomen!

Boom verzorgen