Hovenier in Amersfoort

Heeft u een nieuw huis en is de tuin niet om aan te zien, dan wilt u natuurlijk graag dat hier wat aan gedaan gaat worden? Hovenier Amersfoort kan uw tuin voorzien van lekker veel groen als u daarvan houdt, maar kan ook een prachtige schutting plaatsen. Het plaatsen van een schutting geeft u lekker veel privacy. Wij van De Zeeuw Tuinwerk staan graag voor u klaar voor al het hovenierswerk in Amersfoort en ook in de omgeving.

Meer groen in de tuin?

Het kan soms heerlijk zijn om meer groen in de tuin te hebben omdat het een bepaalde uitstraling geeft. Een tuin kan zoveel verschillende dingen uitstralen. Dit hangt vooral af van wat u graag zou willen. Hovenier Amersfoort luistert graag naar de klanten en maakt naar aanleiding van een goed gesprek onder het genot van een kop koffie graag een tekening voor u klaar.

Niet alleen groen, maar ook houttinten

Het hoeft niet alleen groen te zijn in de tuin want er mogen natuurlijk ook mooie houttinten zichtbaar zijn. Hovenier Amersfoort past graag diverse houttinten toe aan uw tuin. Denk maar eens aan een pergola. Superleuk, omdat u hier toch iets groen aan toe kunt voegen. Wat heeft uw voorkeur?