Tuinaanleg

Nieuwe tuin aanleggen

Wilt u een nieuwe tuin aanleggen? Voor het aanleggen van tuinen in heel provincie Utrecht is De Zeeuw Tuinwerk het hoveniersbedrijf om al uw wensen te verwerkelijken. Bent u op zoek naar een ervaren hovenier in Maarssen of omstreken? Met jaren lange ervaring en vakbekwaam personeel staan wij altijd voor u klaar. Wij maken uw droomtuin stap voor stap. Van tuinontwerp tot tuinaanleg en onderhoud zijn wij er om al uw tuin wensen te vervullen.

Tuin laten aanleggen

Is uw voor of achtertuin toe aan een opknapbeurt en wilt u uw tuin opnieuw laten aanleggen? Of heeft u net een woning gekocht en is de tuin nog niet in orde. Een complete tuin aanleggen valt en staat met het ontwerp. Wij maken dit compleet op maat en zorgen ervoor dat uw wensen bovenaan staan. Of het nu gaat om tuin vol met bloemen en natuur of een strakke tuin met betonnen tegels en een veld waar de kinderen kunnen spelen. U kunt altijd op ons aan voor al uw tuin wensen. Wilt u weten hoe wij uw droomtuin tot leven kunnen brengen? Heeft u al een ontwerp of moet deze nog gemaakt worden. Wij gaan graag met u om tafel zodat we van uw droomtuin werkelijkheid kunnen maken!

Tuinaanleg

Voor al uw tuin wensen

Informatie & advies
Bel naar:
0614284747

Hoe gaat het aanleggen

Wanneer u helemaal tevreden bent met het ontwerp kunnen we aan de slag met het realiseren van uw nieuwe tuin. Hoe gaat het aanleggen van een tuin in zijn werk?

  1. Inmeten: Als eerst gaan we uw tuin inmeten zodat we exact kunnen bepalen waar uw terras komt en waar alle paden lopen. Uw tuin wordt volledig in kaart gebracht zodat alles de juiste locatie krijgt.
  2. Grondwerk: Uw oude bestrating en beplanting wordt eruit gehaald en er wordt nieuwe grond aangebracht. Zand voor onder de bestrating en vruchtbare grond voor uw nieuwe beplanting.
  3. Het opbouwen van de tuin: De tuinaanleg begint bij het neerzetten van de schutting en het bestraten van uw tuin. Vervolgens worden speciale elementen zoals bijvoorbeeld houtwerk of een verhoogde border van wallblocks geplaatst. TIP een mooie toevoeging aan uw tuin is verlichting.
  4. Aanplanten: Nu de basis van uw tuin is gelegd kunnen we beginnen met de beplanting. Uw tuin wordt volledig naar wens aangekleed. Wilt u een tuin met diverse soorten beplanting? Laat het ons weten zodat wij vooraf een goed beplantingsplan kunnen opstellen!
tuin aanleggen

Tuinaanleg door ons laten doen?

Wilt u een tuin laten aanleggen in provincie Utrecht? De Zeeuw Tuinwerk is zeer ervaren als hovenier in de omgeving. Wij houden ons bezig met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Daarbij verzorgen wij ook bomen in omgeving. Wij kunnen u helpen bij elke klus, maakt niet uit hoe groot of klein!