Tuin aanleggen of renoveren

Wilt u een nieuwe tuin aanleggen of de oude renoveren zodat u in de zomermaanden weer volop kunt genieten van uw tuin? Wij zijn een ervaren hoveniersbedrijf en werken door heel de provincie Utrecht. We kunnen uw tuin zowel compleet opnieuw aanleggen als renoveren. Ons hoveniersbedrijf is gevestigd in Maarssen, maar wij werken door heel de provincie Utrecht. Voor tuinaanleg en renovatie in regio Utrecht is De Zeeuw Tuinwerk het hoveniersbedrijf om al uw wensen te verwerkelijken. Met jaren lange ervaring en vakbekwaam personeel staan wij altijd voor u klaar. Wij maken uw droomtuin stap voor stap. Van tuinontwerp tot tuinaanleg en onderhoud zijn wij er om al uw tuin wensen te vervullen.

Uw droomtuin wordt in een ogenblik werkelijkheid!

Tuin laten aanleggen?

Is uw voor- of achtertuin toe aan een opknapbeurt en wilt u een nieuwe tuin aanleggen? Of heeft u net een woning gekocht en is de tuin nog niet in orde? Het aanleggen van een tuin valt en staat met het tuinontwerp. Bij het aanleggen van een tuin zorgen we van te voren dat we uw tuin goed hebben bekeken en opgemeten zodat we een tuinontwerp kunnen maken waarbij al uw wensen naar boven komen. Of het nu gaat om een tuin vol met bloemen en natuur of een strakke tuin met betonnen tegels en een veld waar de kinderen kunnen spelen. U kunt altijd op ons aan voor al uw tuinwensen. Heeft u al een ontwerp of moet deze nog gemaakt worden? Wij gaan graag met u om tafel zodat we van uw droomtuin werkelijkheid kunnen maken!

Contact opnemen
Tuinaanleg

Tuinaanleg of renovatie uitbesteden?

Onze hoveniers staan voor u klaar!

Neem contact op:

06 14284747

Hoe gaat een tuin aanleggen in zijn werk?

Wanneer u helemaal tevreden bent met het ontwerp kunnen we aan de slag met het realiseren van uw nieuwe tuin. Hoe gaat het aanleggen van een tuin in zijn werk?

  1. Inmeten: Als eerst gaan we uw tuin inmeten zodat we exact kunnen bepalen waar uw terras komt en waar alle paden lopen. Uw tuin wordt volledig in kaart gebracht zodat alles de juiste locatie krijgt.
  2. Grondwerk: Uw oude bestrating en beplanting wordt eruit gehaald en er wordt nieuwe grond aangebracht. Zand voor onder de bestrating en vruchtbare grond voor uw nieuwe beplanting.
  3. Tuin aanleggen: de aanleg van uw tuin begint bij het neerzetten van de schutting en het bestraten. Vervolgens worden speciale elementen zoals bijvoorbeeld houtwerk of een verhoogde border van wallblocks geplaatst. TIP: een mooie toevoeging aan uw tuin is verlichting.
  4. Beplanting: Nu de basis van uw tuin is aangelegd kunnen we beginnen met de beplanting. Uw tuin wordt volledig naar wens aangekleed. Wilt u een tuin met diverse soorten beplanting? Laat het ons weten zodat wij vooraf een goed beplantingsplan kunnen opstellen!
tuin aanleggen

Tuinaanleg uitbesteden?

Tuin laten aanleggen in provincie Utrecht? Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring als hovenier in de omgeving. Wij houden ons bezig met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Heeft u een boom in de tuin staan die verzorgd of gekapt moet worden? Wij kunnen u ook helpen met boomverzorging. Wij kunnen u helpen bij elke klus, maakt niet uit hoe groot of klein!