Heeft u helemaal geen schuurtje waar u een fiets in kunt plaatsen of wilt u gewoon een mooie ruimte zodat uw garage meer ruimte over heeft? Hovenier Bilthoven kan u helpen met een mooi ontwerp voor een praktische fietsenschuur. Naast het ontwerpen en het plaatsen van een fietsenschuur, kunnen wij ook tuinhuisjes ontwerpen en plaatsen. Wilt u de hele tuin op de schop gooien? Dan zit u bij ons De Zeeuw Tuinwerk ook precies goed.

Een fietsenschuur

Misschien heeft u al geruime tijd lopen zoeken naar een fietsenschuur en is het u gewoon niet gelukt, omdat het lastig kan zijn een geschikte fietsenschuur te vinden. Hovenier Bilthoven helpt u graag bij het ontwerpen van een mooie fietsenschuur. Wij kunnen namelijk inspelen op de wensen van de klant waardoor u precies krijgt wat u graag wilt.


Het plaatsen is niet moeilijk

Hovenier Bilthoven gaat voor u aan de slag nadat u de wensen door hebt gegeven. Als u tevreden bent over het gemaakt ontwerp kan het bouwen echt gaan beginnen. U heeft binnen de kortste keren meer ruimte over en de fietsen zullen altijd lekker droog binnen staan. Een nieuwe fietsenschuur van hovenier Bilthoven geeft ook nog eens een mooie uitstraling aan uw tuin.