Hovenier in Harmelen

Heeft u altijd al gedroomd van een te gekke overkapping maar is het nog steeds niet gelukt? Waarschijnlijk heeft u niet gevonden wat u zocht. Hovenier Harmelen kan helpen met het klaren van de klus. Uw wens is ons bevel. Wij van De Zeeuw Tuinwerk zien namelijk graag een grote glimlach op het gezicht van onze klanten. Wij zullen er daarom alles aan doen om uw overkapping tot een prachtig plaatje te maken.

Het ontwerp van de overkapping

Hovenier Harmelen heeft al jarenlange ervaring opgedaan en heeft inmiddels heel erg veel kennis opgebouwd. Wij kunnen daarom een van de mooiste ontwerpen voor een overkapping voor u maken. De overkapping zal een echte aanwinst zijn voor uw tuin en deze zal ook gemaakt zijn van duurzame houtsoorten.


Duurt het plaatsen lang?

Hovenier Harmelen zal er alles aan doen de overkapping zo snel mogelijk te plaatsen. Hoewel het niet direct te zeggen is hoelang dit precies zal duren. Het hangt namelijk volledig af van de wensen die u heeft en hoe de afwerking van de overkapping eruit zal zien. Ook de grootte van de overkapping speelt een grote rol bij het plaatsen. Na het ontwerp kunnen wij wel een schatting maken.