Hovenier in Vianen

Heeft u altijd al gedroomd van een gave vijver in de tuin? Echt zo een met mooie vissen en een fonteintje? De aanleg van een vijver dient echt op de juiste manier te gebeuren en kan in de meeste gevallen niet zomaar. Hovenier Vianen kan alles rondom een vijver maken, het is net wat u wilt. De keuze is reuze als we kijken naar de vijvers. Groot, klein, rond of vierkant, bij De Zeeuw Tuinwerk mag u niets ontbreken.

Welke vijver past bij u?

Misschien is het eerst handig te kijken hoe groot de vijver mag gaan worden. Een kleine tuin kunt u namelijk niet volledig vol zetten met een vijver. Er zal wel wat ruimte over moeten blijven om goed te kunnen blijven lopen. Wist u dat de plaats van de vijver ook erg belangrijk is? Hovenier Vianen kan uw tips meegeven voordat men begint met graven.


Een visvijver

Een visvijver is echt supermooi, hoewel hier wel het een en ander bij komt kijken. Het water dient te voldoen aan een aantal criteria maar ook de vijver zelf dient te voldoen aan een aantal zaken. Hovenier Vianen weet echt alles op het gebied van vijvers.