Tuinontwerp

Wat is een tuinontwerp

Een tuinontwerp is een tekening op schaal met de plannen voor uw nieuwe tuin. Het tuinontwerp is van groot belang voor uw tuin. Het dwingt u om gerichte plannen te maken waardoor u fouten voorkomt. De beste aanpak is om alles van te voren op te meten zodat u weet waar u aan toe bent. Alles op papier zetten zorgt ervoor dat u een goed beeld kunt schetsen voor uw nieuwe tuin. Uw droomtuin verwerkelijken begint altijd bij het laten maken van een tuinontwerp.

blog_05
DSCN0940 (1)

Tuinontwerp laten maken?

Laat uw tuinontwerp maken door een hovenier met jarenlange ervaring. Wij meten alles tot in de hoekjes zodat we uw gehele tuin in kaart kunnen brengen. Wij komen altijd met nuttig advies en zorgen dat uw droomtuin echt tot leven komt.

Waarom een tuinontwerp?

Wanneer u goede ideeën heeft voor een tuin kunt u niet zomaar aan de slag gaan. Uw ideeën moeten worden omgezet naar een plan en dit kan nog wel eens lastig zijn. Het maken van een tuinontwerp zorgt ervoor dat al uw ideeën kunnen worden omgezet naar een grondig plan. Het opzetten van een plan zorgt ervoor dat teleurstelling wordt voorkomen en uw wensen duidelijk op papier worden gezet. Bij het maken van een tuinontwerp komt u er achter wat u nou echt wilt of wat u toch anders zou willen. Het tuinontwerp helpt u om een realistisch beeld te krijgen van uw nieuwe tuin. Zo weet u zeker dat al uw wensen tot vervulling komen en u tuin krijgt die u voor ogen heeft.

Voordelen

Een tuinontwerp is naar verhouden maar een kleine investering in tegenstelling tot wat u hier voor terug krijgt. Bij het realiseren van een tuin wilt u dat het goed gebeurt zodat er achteraf toch niet anders uitpakt.

  1. Adviezen: Om al uw ideeën in een prachtige tuin te verwerken moet ook de praktische kant van de tuin bekeken worden. Als hovenier weten wij al te goed hoe we een tuin het beste kunnen aanpakken. Wij zorgen ervoor dat uw ideeën in een praktisch leefbare tuin worden verwerkt.
  2. Schaalontwerp: Met een professioneel schaalontwerp van uw tuin weet u precies of alles gaat passen en er ook genoeg leefruimte over is. Onze deskundige komen alles opmeten en zorgen ervoor dat uw ontwerp in kaart wordt gebracht.
  3. Kosten: Wanneer u heeft besloten over het tuinontwerp kunnen we deze gelijk gebruiken om een kostenplaatje in beeld te brengen. Uw nieuwe tuin staat op papier en we weten nu precies wat er moet gebeuren.
  4. Uitwerking: Met het tuinontwerp in beeld en het kostenplaatje op tafel kan er nu worden besloten of alles naar wens is en de tuin kan worden aangelegd.

Hoe gaan we te werk

Allereerst moet uw tuin in kaart worden gebracht. Alles wordt opgemeten zodat we precies weten waar we ruimte hebben voor alle elementen. Wij zullen met u aan tafel gaan om alle ideeën te bespreken. Zo kunnen wij een schets maken van de tuin die u voor ogen heeft. Is dit het ontwerp waar u naar opzoek bent of wilt u nog iets toevoegen aan de tuin? Wij maken uw tuinontwerp compleet op schaal en zorgen ervoor dat al uw wensen naar boven komen!

Vrijblijvend gesprek bij u thuis?