Hovenier in Odijk

Een overkapping is natuurlijk een prachtige aanvulling op uw huis. Daarnaast geeft het ook een beetje meerwaarde. Dat willen we natuurlijk allemaal heel graag, maar dit kunt u niet in uw eentje realiseren. Daarom kunt u nu bij ons terecht, uw hovenier Odijk. Wij zijn er voor al uw tuinwerkzaamheden maar hebben ook hele mooie ervaringen met overkappingen. Een tekening en een offerte maken wij van De Zeeuw Tuinwerk graag voor u zodat u achteraf niet voor een verrassing komt te staan.

Een overkapping ontwerpen

Het ontwerpen van een overkapping is bijna een feestje want u kunt hier erg veel mooie dingen mee doen. Misschien wilt u wel een beetje groen plaatsen aan de overkapping? Daarnaast zijn er nog veel meer mogelijkheden. Denk maar eens aan de verschillende soorten materialen die u kunt gebruiken bij het maken van een overkapping. Hovenier Odijk sluit zich aan bij uw wensen want alleen zo krijgt u een mooie overkapping.


De grootte

Hovenier Odijk zal met u meekijken als het gaat om de grootte van de overkapping. Daarnaast is het verstandig uzelf af te vragen wat u allemaal verwacht en wat u er mee wilt doen. Wij van De Zeeuw Tuinwerk zorgen voor een compleet plaatje.