Hovenier in Houten

Bent u inmiddels toe aan een nieuw terras of heeft u helemaal nog geen terras omdat u net een nieuw huis heeft? Een terras zal een lekkere plek moeten zijn waar u lekker kunt ontspannen? Kiest u dan voor stenen of gaat u dan juist voor een veranda? Hovenier Houten kan het echter allemaal realiseren omdat we al jarenlange kennis hebben opgedaan. Wij van De Zeeuw Tuinwerk hebben al vele klanten blij mogen maken met het aanleggen van een mooi terras.

Een stenen terras of een veranda?

Een stenen terras heeft meestal de voorkeur maar wat dacht u van een te gekke veranda? Hovenier Houten maakt de mooiste veranda’s helemaal in overleg met u natuurlijk. Een veranda hoeft helemaal niet zoveel onderhoud te vergen dan u in eerste instantie gedacht had. Het hangt namelijk af van de materialen die er gebruikt worden.


Welk terras past het beste bij jou?

Het is misschien het verstandigste eerst te kijken naar de tuin die u heeft. Hovenier Houten kijkt en denkt graag met u mee. De mogelijkheid bestaat dat een stenen terras verstandiger is, hoewel de grootte van de tuin echt een rol speelt. Een veranda is vooral geschikt voor een iets grotere tuin.