Privacy in uw tuin is heel belangrijk want niemand wil dat iedereen in de tuin kan kijken als u daar lekker zit te genieten met een kop koffie. We zijn tegenwoordig meer gesteld op onze privacy maar hoe kunt u de tuin nu voorzien van de privacy die u graag wilt? Hovenier Breukelen heeft diverse mogelijkheden te bieden als het gaat om de privacy in de tuin. De Zeeuw Tuinwerk maakt graag een mooie tekening zodat u weet wat u kunt verwachten.

Schutting of een heg?

U kunt ontzettend veel privacy creëren door een schutting te plaatsen maar het is ook mogelijk privacy te creëren met groen. Als u van groen houdt en het niet erg vindt af en toe een beetje onderhoud te plegen is dit een supermooie oplossing. Hovenier Breukelen heeft diverse mogelijkheden als het gaat om een beetje privacy.


Wat heeft uw voorkeur?

Het maakt eigenlijk niet echt uit wat u graag wilt want hovenier Breukelen speelt namelijk gewoon in op de wensen van de klant. U weet op deze manier zeker dat u krijgt wat u voor ogen had. Wij willen namelijk dat u helemaal blij wordt van uw tuin.