Hoe wilt u uw tuin inrichten?

In de zomer wilt u natuurlijk kunnen genieten van het lekkere weer. En dit gaat natuurlijk niet zonder een mooie en verzorgde tuin. Een mooie tuin inrichting veranderd de hele sfeer van uw tuin en zorgt ervoor dat uw hier weer lekker kunt vertoeven. Welke mogelijkheden zijn er eigenlijk om uw tuin in te richten? En waar moet u aan denken bij het inrichten van uw tuin? Lees meer over het inrichten van uw tuin op deze pagina!

Uw tuin is in een ogenblik ingericht! Offerte aanvragen
Tuininrichting

Tuin laten inrichten of ontwerpen?

Onze hoveniers staan voor uw klaar!

Neem contact op

0614284747

Beplanting

Om een mooie kleurrijke look te creëren is het echt een aanrader om vaste planten toe te voegen aan uw tuin. Met een paar verschillende soorten vaste planten kunt u de tuin al snel opleuken en kleur geven. Wilt u een hele kleurrijke tuin of wilt u het toch rustig houden? Met de vele soorten vaste planten die wij kunnen planten is er heel veel mogelijk en geven we uw tuin de look die u zich wenst!

Vijver aanleggen

Wilt u echt een ontspannen gevoel creëren in uw tuin? Een vijver is dan ideaal voor u! Met een vijver in uw tuin creëert u veel rust in de tuin en heeft u ook nog eens een mooi uitzicht. Vijvers kunnen in diverse soorten en maten worden aangelegd. De vijver kan worden aangevuld met vissen en planten en daarbij kunnen we diverse elementen toevoegen zoals verlichting om uw tuin nog mooier te maken.

Terras

Wilt u deze zomer lekker rustig kunnen zitten op uw eigen terras? Geen werk in de tuin maar toch de hele zomer gebruik maken van uw tuin? Een terras kan veel voordelen hebben. Zo hoeft u bijvoorbeeld geen gras te maaien omdat er nu een terras ligt. Met een speciaal voeg middel kunnen wij ervoor zorgen dat er bijna geen onkruid meer door de voegen heen komt. U kunt ervoor kiezen om uw terras aan te kleden met grote plantenbakken om zo toch een groene tuin te creëren.

Schutting

Een schutting/erfafscheiding laten plaatsen is ideaal voor uw privacy. Zo kunt u lekker in de tuin liggen zonder dat u bekeken wordt. Naast privacy is een schutting ook echt mooi als afmaker op uw tuin. Schutting/erfafscheiding kan ook worden gecreëerd door middel van beplanting.

Overkapping

Een voordeel van terrasoverkapping is dat u zelf bij minder goed weer de mogelijkheid hebt om buiten te kunnen zitten. Wanneer de regen uit de lucht komt storten zit u lekker droog onder de overkapping. Als het zonnetje af en toe doorbreekt, is het in een oogwenk weer heerlijk warm onder de overkapping.

Straatwerk

De één wilt veel groen in zijn tuin hebben en de ander heeft liever bestrating. Als vaak weinig tijd heeft om de tuin te onderhouden is het handiger om de tuin te bestraten. Zo hoeft u het gras niet de maaien en de bloemetjes niet te onderhouden. U kiest zelf de tuin inrichting en zorgt ervoor dat het hele gezin in zomer buiten kan zitten.