Hier hebben we een achtertuin in Maarssen compleet opnieuw aangelegd. We hebben de tuin eerst leeggehaald en vervolgens de tuin aan gelegd volgens het tuinontwerp. Dankzij dit ontwerp hebben de bewoners nu veel meer ruimte in de tuin. De damwand is namelijk 2 meter verder naar achter geplaatst waardoor het te bestraten oppervlak vergroot is met 8 vierkante meter. Een echte aanwinst voor de tuin dus!

De tuin is aan de zijkanten voorzien van 2 nieuwe schuttingen. Deze zijn geplaatst met hardhouten palen en een hardhouten onderrand aangekleed met douglas zweeds rabat. Om wat extra sfeer aan de tuin te geven hebben we op de schutting In-Lite verlichting geplaatst en de bedrading mooi weggewerkt zodat dit het zicht niet verstoord.

De bestrating is gelegd met prachtige 60 x 60 Fluora premium line Zilver stenen. De wallblocks aan de randen van de tuin zijn aangelegd in new antraciet. Om de tuin helemaal compleet te maken hebben we een nieuwe vlonder aangelegd met een trap gemaakt van 19 centimeter brede planken Bankirai hout. Als extra afwerking is er weer In-Lite verlichting geplaatst en een mooi waterornament.

Wilt u ook een compleet nieuwe tuin laten aanleggen? Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies op maat!