Afgelopen winter hebben we een prachtige tuin aangelegd in Bilthoven. Voordat de tuin werd aangelegd hebben we de voor- en achtertuin volledig leeg gehaald. De lege tuin is vervolgens helemaal gevuld met verse aarde voor de nieuwe beplanting. Met een vooraf opgesteld tuinontwerp en een lege tuin vol verse aarde voor onze neus, was het tijd om te beginnen met het aanleggen van de tuin. Om de aanleg zo goed mogelijk te laten verlopen hebben we echter in stappen gewerkt. Hiermee is de kans op fouten geminimaliseerd en konden we zeker weer een geweldige tuin opleveren.

Tuinontwerp

Voorafgaand aan de tuinaanleg hebben we natuurlijk eerst een ontwerp vastgesteld. Tot op de laatste grasspriet hebben we de tuin bekeken en uitgemeten. Vervolgens hebben we de wensen voor het ontwerp doorgenomen met de bewoners tot ze elk tevreden waren. Met de tuin nauwkeurig in beeld gebracht voor het tuinontwerp kon de ontwerper aan de slag gaan. De tuin is ontworpen door architect Veenboer en vervolgens aangelegd door De Zeeuw Tuinwerk. Na akkoord op het tuinontwerp konden we aan de slag gaan met het aanleggen van deze droomtuin.

Keramische terrastegels

Dankzij de keramische terrastegels hebben we een hele duurzame tuin aangelegd. Keramische tegels zijn erg populair deze tijd en hebben een lange levensduur. Keramische tegels worden gemaakt met gebakken klei en het productieproces is niet zo schadelijk voor het milieu. De perfecte tegels gaan vaak een leven lang mee.

Tuinhuis

Als uitbreiding op het woongenot hebben we een tuinhuis met zwarte muren en houtkleurige afwerking gebouwd. De mogelijkheden van een tuinhuis zijn oneindig. Een tuinhuis is bovendien erg functioneel want u kunt hem inrichten zoals u zelf wilt en vervolgens gebruiken als extra leefruimte. Wilt u bijvoorbeeld een extra werkplek of opslagruimte in de tuin? Dan is een tuinhuis erg praktisch en bijna onmisbaar als toevoeging op uw tuin.

Wilt u ook een complete tuinoplossing en dat alle zorgen uit handen worden genomen? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvend advies gesprek!