Op deze dag hebben we een tuin aangelegd in Deil. We hebben de oude bestrating en de haag verwijderd met behulp van een kraan waarna we de tuin weer opnieuw hebben opgebouwd. De tuin is compleet voorzien van split (breuksteen) met daarop antraciet oud Hollandse tegels van 1 bij 1 meter. Split heeft een vaste en hoekige vorm waardoor het in tegenstelling tot grind goed blijft liggen.

Erfafscheiding

Als erfafscheiding hebben we een haag van Thuja Brabant gebruikt. Deze stijlvolle erfafscheiding zorgt voor een prachtig aanzicht en maakt de tuin helemaal af. De Thuja Brabant is erg populair omdat hij zo onderhoudsarm is. Het is een stevige plant die mooi dichtgroeit en in de winter gemakkelijk overleefd.

Parkeerplaats

De oprit hebben we voorzien van splitplaten en voor de rest opgevuld met split. Dit zorgt voor een stevige ondergrond om de auto op te parkeren. Als toevoeging hebben we aan de zijkant van de oprit In-Lite buitenverlichting geplaatst. Zo kunnen de bewoners alles goed zien wanneer ze ’s avonds de auto parkeren.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een nieuwe tuin en wilt u advies op maat van een specialist? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend advies gesprek!