Voor de bewoners van deze woning in Leusden hebben wij een prachtige tuin aangelegd. De tuin is compleet opnieuw aangelegd inclusief schutting en verhoogde border. Dankzij onze jarenlange ervaring in het aanleggen van tuinen konden we dit project foutloos afwerken. Bovendien zijn wij erg vakkundig en bekwaam als het gaat om tuinwerk.

Tuinelementen

Om de tuin heen is een stevige schutting geplaatst. De schutting opgebouwd met antraciet gekleurde betonplaten en houten schermen. Op deze manier geef je een prachtig effect aan de tuin en is de schutting gelijk een stuk steviger. In de tuin is er gekozen voor het aanleggen van beton tegels die teven in de kleur antraciet zijn. Dit in combinatie met de schutting geeft eveneens een prachtig effect. Om de tuin helemaal af te maken hebben we verhoogde borders geplaatst in de stijl van de tuin. Hier hebben planten alle ruimte om uit te groeien tot een prachtig aanzicht. Tevens zijn de verhoogde borders voorzien van in-lite tuinverlichting waardoor je ook ’s avonds genoeg kunt zien. Een verhoogde border staat buitengewoon mooi en kan bijna in elke tuin geplaatst worden.

Wilt u ook een complete tuinoplossing en dat alle zorgen uit handen worden genomen? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvend advies gesprek!