In deze prachtig ruime tuin hebben wij nieuwe bestrating mogen aanleggen. Daarbij hebben we gekozen voor kwalitatieve Metro trommelstenen (brons genuanceerd, 30 x 20 x 6cm). De plantenbakken met aarde zijn verder afgewerkt met een verhoogde border van Flexline Cortenstaal, 24 centimeter hoog. Na een paar weken krijgt dit een authentiek roestig uiterlijk. Met Flexline cortenstaal kun je prachtige ronde vormen creëren voor een mooie omlijsting.

Plantenbakken

Om wateroverlast te voorkomen zijn aan het einde van de tuin Hydroblob goten aangebracht. Deze kunnen het water tijdelijk opslaan en geven dit dan af aan de grond. In de plantenbakken met aarde hebben wij overigens leilauriers geplaatst. Deze zullen met de tijd voor een mooie groeen afscherming zorgen in de zomer en winter.

Opknapbeurt voor uw tuin?

Is jouw tuin ook wel toe aan een opknapbeurt? De Zeeuw Tuinwerk beschikt over al meer dan 20 jaar hovenierservaring. Onze werkzaamheden zijn zeer breed; van enkel tegels vervangen tot een geheel nieuwe tuin aanleggen. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of een offerte aanvragen via de website.